100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T 150PK
Bouwjaar 12.1996 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.8 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 1.8 T

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemklauwenSMART WielnavenDODGE Wiellagers. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.