100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T 180PK
Bouwjaar 12.1998 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.8 T

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3 1.8 T

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.