100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.6 101PK
Bouwjaar 09.1996 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A3 1.6

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A3

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.