100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A2 1.4 TDI 75PK
Bouwjaar 02.2000 - 08.2005

ABS sensoren AUDI A2 1.4 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Lucas Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A2 1.4 TDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemtrommelsHYUNDAI RemklauwenOLDSMOBILE Fuseekogels. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A2

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.