100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A2 1.4 75PK
Bouwjaar 02.2000 - 08.2005

ABS sensoren AUDI A2 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A2 1.4

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A2

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.