100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A2 1.2 TDI 61PK
Bouwjaar 03.2001 - 08.2005

ABS sensoren AUDI A2 1.2 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A2 1.2 TDI

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A2

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemtrommelsDODGE HandremkabelsLINCOLN ABS sensoren.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.