WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren AUDI A2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2001 tot heden
45
61
Hatchback
02-2000 tot heden
55
75
Hatchback
02-2000 tot heden
55
75
Hatchback
11-2003 tot heden
66
90
Hatchback
05-2002 tot heden
81
110
Hatchback

ABS sensor kopen voor uw AUDI A2

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.