100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 35 TFSI 150PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (GBA) 35 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw AUDI A1 Sportback (GBA) 35 TFSI uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback (GBA) komen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.