100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 30 TFSI 116PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI A1 Sportback (GBA) 30 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw AUDI A1 Sportback (GBA) 30 TFSI uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A1 Sportback (GBA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAJAGUARBUICKBMW.

Een defect ABS-sensor herkennen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.