100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.6 TDI 90PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 Sportback 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 Sportback 1.6 TDI

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.