100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI 185PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback komen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemtrommelsROVER WielnavenBUICK Handremkabels. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.