100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI 122PK
Bouwjaar 11.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 Sportback 1.4 TFSI

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1 Sportback

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.