100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 1.0 TFSI 82PK
Bouwjaar 01.2016 - 10.2018

ABS sensoren AUDI A1 Sportback 1.0 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 Sportback 1.0 TFSI

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de AUDI A1 Sportback dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemcilindersPONTIAC RemschijvenCHEVROLET ABS sensoren. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.