100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 CITY CARVER 35 TFSI 150PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

ABS sensoren AUDI A1 CITY CARVER (GBH) 35 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensor op uw AUDI A1 CITY CARVER (GBH) 35 TFSI uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHDAFOPEL. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A1 CITY CARVER (GBH) past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.