100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 S1 quattro 231PK
Bouwjaar 03.2014 - 10.2018

ABS sensoren AUDI A1 S1 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD StuurkogelsLDV RemschoenenOPEL Fuseekogels. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 S1 quattro

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.