100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 2.0 TDI 143PK
Bouwjaar 09.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 2.0 TDI

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.