100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.6 TDI 90PK
Bouwjaar 03.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 1.6 TDI

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Brembo, Lucas, Zimmermann, ABS, Bendix, ATE, Textar en Jurid Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG HandremkabelsLDV ABS sensorenAUDI Draagarmen.