100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.4 TFSI 185PK
Bouwjaar 01.2011 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 1.4 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1 1.4 TFSI

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.