100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.2 TFSI 86PK
Bouwjaar 05.2010 - 04.2015

ABS sensoren AUDI A1 1.2 TFSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A1 1.2 TFSI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI A1

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.