100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 90 2.3 E 20V 167PK
Bouwjaar 04-1990 - 07-1991

ABS sensoren AUDI 90 2.3 E 20V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 90 2.3 E 20V

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 90

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemklauwenFORD SpoorstangDAIMLER Stabilisatorstangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.