100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 Avant S2 quattro 230PK
Bouwjaar 02-1993 - 07-1995

ABS sensoren AUDI 80 Avant S2 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 Avant S2 quattro

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 Avant

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.