WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 Avant 2.6 150PK
Bouwjaar 07-1992 - 01-1996

ABS sensoren AUDI 80 Avant 2.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI DraagarmenFORD StabilisatorstangenMASERATI Wielnaven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 Avant 2.6

Wij controleren altijd bij de AUDI 80 Avant dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.