100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 Avant 2.0 E 16V 140PK
Bouwjaar 02-1993 - 01-1996

ABS sensoren AUDI 80 Avant 2.0 E 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 Avant 2.0 E 16V

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemcilindersCHRYSLER SpoorstangLADA Wielnaven.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 Avant

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.