WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.8 174PK
Bouwjaar 09-1991 - 12-1994

ABS sensoren AUDI 80 2.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 80 2.8. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST}