100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.6 quattro 150PK
Bouwjaar 06.1992 - 12.1994

ABS sensoren AUDI 80 2.6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 2.6 quattro

Wij controleren altijd bij de AUDI 80 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemschijvenMINI StabilisatorstangenSKODA Remklauwen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.