WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.6 150PK
Bouwjaar 07-1992 - 12-1994

ABS sensoren AUDI 80 2.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 2.6

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Gietijzer komt minder veel voor als component. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.