WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.0 90PK
Bouwjaar 09-1991 - 12-1994

ABS sensoren AUDI 80 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 2.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI WielnavenTOYOTA HandremkabelsOPEL Remcilinders. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.