WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 2.0 E 16V quattro 137PK
Bouwjaar 03-1990 - 08-1991

ABS sensoren AUDI 80 2.0 E 16V quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 80 2.0 E 16V quattro.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..