WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 S quattro 90PK
Bouwjaar 09-1986 - 09-1991

ABS sensoren AUDI 80 1.8 S quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.8 S quattro

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemschijvenDAIMLER FuseekogelsLEXUS Remschoenen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.