WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 S quattro 88PK
Bouwjaar 09-1986 - 07-1990

ABS sensoren AUDI 80 1.8 S quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 1.8 S quattro

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI 80, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.