100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 S 90PK
Bouwjaar 09-1986 - 10-1991

ABS sensoren AUDI 80 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.8 S

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.