WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 113PK
Bouwjaar 09-1986 - 07-1988

ABS sensoren AUDI 80 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.8

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.