100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 75PK
Bouwjaar 10-1986 - 01-1990

ABS sensoren AUDI 80 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 1.8

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke AUDI 80 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemklauwenLDV RemschoenenMITSUBISHI ABS sensoren.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.