WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 TD 80PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1991

ABS sensoren AUDI 80 1.6 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.6 TD

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemschoenenDODGE FuseekogelsKIA Remklauwen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, TRW, Bosch en Lucas

NULL