100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 D 54PK
Bouwjaar 02-1987 - 07-1989

ABS sensoren AUDI 80 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke AUDI 80 1.6 D heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.