WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.8 90PK
Bouwjaar 01-1983 - 08-1986

ABS sensoren AUDI 80 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.8

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemschoenenDAIMLER RemschijvenDACIA Stabilisatorstangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.