100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 D 54PK
Bouwjaar 08-1980 - 08-1986

ABS sensoren AUDI 80 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 1.6 D

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.