WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1978 - 03-1987

ABS sensoren AUDI 80 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 1.6

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemslangenMINI StabilisatorstangenSMART Wielnaven. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd