WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.6 73PK
Bouwjaar 02-1986 - 07-1986

ABS sensoren AUDI 80 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80 1.6

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Brembo, ATE, Pagid, Rofren, Bendix, Textar, Bosch, ABS en Lucas Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.