WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 80 1.3 60PK
Bouwjaar 09-1978 - 07-1986

ABS sensoren AUDI 80 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 80 1.3

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 80

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.