WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 50 1.3 60PK
Bouwjaar 08-1977 - 07-1978

ABS sensoren AUDI 50 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 50 1.3

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA ABS sensorenINFINITI StabilisatorstangenSMART Remtrommels. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS sensor kopen voor uw AUDI 50

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.