100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 50 1.1 50PK
Bouwjaar 08-1974 - 07-1978

ABS sensoren AUDI 50 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 50 1.1

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 50

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.