WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 200 2.1 5E 136PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1984

ABS sensoren AUDI 200 2.1 5E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 200 2.1 5E

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 200 komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.