WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.8 E quattro 174PK
Bouwjaar 09-1991 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.8 E quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.8 E quattro

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.