WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.8 E 174PK
Bouwjaar 09-1991 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.8 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.8 E

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.