100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.0 E 100PK
Bouwjaar 09-1991 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.0 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.0 E

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI 100 Avant, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StabilisatorstangenOLDSMOBILE WiellagersTOYOTA Remtrommels. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Je kunt bij ons betalen via {LIST}