WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.5 TDI 120PK
Bouwjaar 01-1990 - 11-1990

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.5 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.5 TDI

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 100 Avant. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.