100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.2 137PK
Bouwjaar 08-1984 - 12-1988

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.2

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD FuseekogelsHYUNDAI StabilisatorstangenMG Draagarmen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.