100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.2 115PK
Bouwjaar 10-1984 - 09-1986

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.2

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de AUDI 100 Avant dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemklauwenJEEP RemtrommelsAUDI Wiellagers. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.