WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.1 136PK
Bouwjaar 08-1982 - 07-1984

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 2.1

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.

NULL